WoLite Large Milky White
WoLite Large Milky White WoLite Large Milky White

WoLite Large Milky White

219,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Isompi valaisin avariin ja korkeampiin tiloihin.

Saatavuus 2 kpl

Wolite on pelkistetty, aikaa kestävä, tunnelmallinen ja häikäisemätön riippuvalaisinsarja. Koivuohutvanerisesta varjostimesta valo kuultaa kauniin hennosti läpi.
Erinomainen ruokapyödän päällä, mutta sopii minimalistisen muotonsa ansiosta minne vain alas suuntaavaksi valaisimeksi.                              

Lempeän raikkaista värivaihtoehdoista ja kolmesta eri kokovaihtoehdosta kokoat helposti upean iloisia ryhmitelmiä tai hillityn tyylikkäitä asetelmia.

Valot sammutettuna valaisin on puhtaan graafinen elementti joka täydentää sisustusta pehmentämällä väreillään ja materiaaleillaan kovia ja teräviä muotoja ja vastavuoroisesti antamalla ja ryhtiä rytmiä pehmeille ja hajanaisimmille tavaroille, kuten kasvit, pehmustetut tuolit yms.

Valot päällä Wolite muuttuu ympärilleen kutsuvaksi tunnelmanluojaksi, jonka pehmeän, häikäsettömän valon alle kokoonnutaan kertaamaan päivän tapahtumat ja nauttimaan yhteisestä ajasta. 

Läpikuultavan valkoisena valaisin istuu mihin tahansa sisustukseen ja tunnelmaan.


Kokeilemalla värilämpötilaltaan erilaisia polttimoita, tai valitsemalla alas suuntaavan lampun voit vaikuttaa varjostimen läpikuultavuuteen ja valaismen tunnelmaan paljonkin.

Johdon pituus 1,5m. Jos tarvitset räätälöityä ratkaisua johdon kanssa, ota yhteyttä: info@averidesign.fi, niin autamme mielellämme.

Pakkaus ei sisällä kattokuppia.

Korkeus:
247 mm
Leveys:
305 mm
Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua