WoLite Wide Cool Grey
WoLite Wide Cool Grey WoLite Wide Cool Grey WoLite Wide Cool Grey WoLite Wide Cool Grey

WoLite Wide Cool Grey

219,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Leveämpi Wide -malli on omiaan yksinään pienen pöydän päällä, tai pareittain isomman pöydän valaisijana. Sopii mainiosti myös vaikkapa lastenhuoneeseen.

Saatavuus 2 kpl

Wolite on pelkistetty, aikaa kestävä, tunnelmallinen ja häikäisemätön riippuvalaisinsarja. Koivuohutvanerisesta varjostimesta valo kuultaa kauniin hennosti läpi.
Erinomainen ruokapyödän päällä, mutta sopii minimalistisen muotonsa ansiosta minne vain alas suuntaavaksi valaisimeksi.                              

Lempeän raikkaista värivaihtoehdoista ja kolmesta eri kokovaihtoehdosta kokoat helposti upean iloisia ryhmitelmiä tai hillityn tyylikkäitä asetelmia.

Valot sammutettuna valaisin on puhtaan graafinen elementti joka täydentää sisustusta pehmentämällä väreillään ja materiaaleillaan kovia ja teräviä muotoja ja vastavuoroisesti antamalla ja ryhtiä rytmiä pehmeille ja hajanaisimmille tavaroille, kuten kasvit, pehmustetut tuolit yms.

Valot päällä Wolite muuttuu ympärilleen kutsuvaksi tunnelmanluojaksi, jonka pehmeän, häikäsettömän valon alle kokoonnutaan kertaamaan päivän tapahtumat ja nauttimaan yhteisestä ajasta.

Viileän harmaana valaisin on tyylipuhdas ja klassinen tunnelmanluoja.


Kokeilemalla värilämpötilaltaan erilaisia polttimoita, tai valitsemalla alas suuntaavan lampun voit vaikuttaa varjostimen läpikuultavuuteen ja valaismen tunnelmaan paljonkin.

Johdon pituus 1,5m. Jos tarvitset räätälöityä ratkaisua johdon kanssa, ota yhteyttä: info@averidesign.fi, niin autamme mielellämme.

Pakkaus ei sisällä kattokuppia.

Korkeus:
205 mm
Leveys:
330 mm
Arvostelut 0 arvostelua