AVERI on helsinkiläinen 2017 perustettu suunnittelutoimisto ja valmistaja, jonka raikkaiden tuotteiden juuret ovat syvällä Pohjoismaisessa funktionaalisessa suunnittelussa - Pelkistetyn tyylikästä, iloista ja toimivaa. Suomessa vastuullisesti tuotettuna tietenkin!

Vaikka suunnittelumme on linjakasta ja perusteltua, ei se ole kuitenkaan vakavaa tai tylsää. Kodin tulee mielestämme olla mukava ja iloinen paikka elää. Haluamme tarjota hyvää mieltä tuotteidemme makoisan värimaailman, luonnollisten materiaalien ja hyväntuulisen muotokielen kautta.

Kaikki tuotteemme valmistetaan joko kokonaan omana tuotantona tai lisäksi osittain kotimaisena alihankintana. Käytämme materiaalina pääosin suomalaista sertifioitua koivuohutvaneria, joka huokuu inhimillistä lämpöä ja pohjoismaista elämäntapaa.

SUUNNITTELIJA

Minä olen Antti, muotoilija ja Averin perustaja. Intohimoinen liikkuja ja luontoihminen. Missioni Averilla on luoda hyvää mieltä ja parempaa arkea - tuotteita joita on ilo katsoa ja käyttää ja jotka juurtuvat helposti osaksi kotia ja jokapäiväistä elämää. Tämä tekee tuotteistamme pitkäikäisiä ja käyttäjälleen merkityksellisiä. 

Inspiroidun valon ja varjojen vuorovaikutuksesta. Pienistä tekijöistä koostuvista täydellisistä kokonaisuuksista. Uteliaisuuden herättävistä rakenteista. Hiljaisuudesta ja rauhasta. Kesän lämmöstä ja talven viimoista. Syksyn sateista ja pimeistä illoista - Niistä on Averin tuotteet tehty.