GOOD MOOD DESIGNS

 

Mitä on Good mood designs?  -Ennen kaikkea vastuullisesti valmistettuja sisustustuotteita, joiden käyttäjä tietää missä, mistä materiaaleista ja kuka tuotteen on tehnyt -  meillä valmistaja voidaan jäljittää jopa suoraa tekijään asti. 

Emme myöskään luota trendihakuiseen suunnitteluun, vaan toivomme tuotteidemme kestävän aikaa mahdollisimman hyvin. Pitkän elinkaaren ansiosta ne ovat pidemmän päälle omistajalleen edullisempia hieman korkeammasta hankintahinnasta huolimatta, ekologisista asioista puhumattakaan. Hinnat olemme kuitenkin pitäneet mahdollisimman kuluttajaystävällisinä, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus sisustaa kotiaan vastuullisesti.

Ja tietenkin myös käyttäjälle näkyvimpänä, visuaalisesti hyväntuuliset ja käytännölliset tuotteet joiden muotoilussa on sopivissa määrin pelkistettyä ajatonta kauneutta ja pohjoismaista tyyliä, mutta myös annos huumoria, kodikkuutta ja lämpöä - Hyvän mielen designia."Kuten elämässä yleensä, meihin vaikuttaa kaikki ympärillä havaitut ja koetut asiat. Olisi liioiteltua sanoa, että saan inspiraationi vaikkapa ainoastaan luonnosta. Teen tietysti havaintoja sielläkin, mutta usein inspiraatio löytyy arjen pienistä asioista ja tunnetiloista. Vaikka teemme Averilla tällä hetkellä lähinnä pientuotteita, on mieltä kutkuttavaa ajatella kuinka suunnittelemani tuote vaikuttaa omistajansa asuinympäristöön ja sen kokemiseen. Pienillä asioilla kun on usein sisustuksessakin suuri vaikutus, kuten mausteilla ruoassa"

-Antti Kiiveri, muotoilija ja Averin perustaja.